Mr. Sonja Braspenning

SONJA IS SINDS 2003

advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het familierecht en het civiele jeugdrecht. Voordat zij begin 2008 dit kantoor begon met Leonie van Berkel was zij als advocaat werkzaam bij een kantoor in Amsterdam Zuid, Teurlings & Ellens advocaten.

Familierecht en civiele jeugdrecht

Naast het familierecht en het civiele jeugdrecht (waarin zij met name veel echtscheidingen, alimentatiezaken en omgang- en gezagszaken, maar ook naamswijzigingen behandelt) heeft zij een omvangrijke incassopraktijk.

Sonja is als advocaat ingeschreven bij de NOvA en heeft, behorend bij artikel 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de NOvA de rechtsgebieden personen- en familierecht en verbintenissenrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

NEEM CONTACT OP

Sonja gaat voor haar cliënten door het vuur, zonder de juridische haalbaarheid uit het oog te verliezen. Zij denkt mee, adviseert met oog voor uw persoonlijke situatie en streeft naar de beste oplossing zonder het voeren van een procedure daarbij te schuwen.

braspenning@law-amsterdam.nl →