Mr. Leonie van Berkel

Leonie van Berkel is sinds 2001 advocaat. Zij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam.

Voor zij samen met Sonja Braspenning het huidige kantoor begin 2008 heeft opgezet, was zij werkzaam bij twee andere Amsterdamse kantoren.

Leonie is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

In het arbeidsrecht werkt zij zowel voor particulieren als voor ondernemingen, waar naast adviserende werkzaamheden ook gerechtelijke procedures worden gevoerd. Zij heeft ruime ervaring met het bijstaan in van particulieren en ondernemingen in arbeidsrechtelijke kwesties, variërend van individuele ontslagzaken tot reorganisaties.

Ook civiele procedures, waaronder ook contact en/of straatverboden, zijn ook bekend terrein. Leonie adviseert zowel particulieren als ondernemingen en procedeert daar waar nodig. Voorop staat kwaliteit, maar ook het vinden van praktische oplossingen.

Leonie is als advocaat ingeschreven bij de NOvA en heeft, behorend bij artikel 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de NOvA de rechtsgebieden arbeidsrecht en verbintenissenrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Kwaliteit, ervaring en betrokkenheid verenigd in één advocaat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies!

vanberkel@law-amsterdam.nl