mr. Bianca Blom

Tijdens haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is mr. Bianca Blom vier jaar werkzaam geweest als juridisch medeweker bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Op dat moment wist zij al zeker dat ze na haar studie de advocatuur in wilde.

Na afronding van haar studie in 2010 heeft Bianca daarom een bewuste keuze gemaakt voor de advocatuur en is zij in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Haarlem.

Inmiddels heeft Bianca als advocate ruime ervaring opgedaan met de advisering van ondernemers en particulieren op vele terreinen, zoals het arbeidsrecht, contractenrecht en incassogeschillen. Daarnaast heeft zij zich toegelegd op het personen- en familierecht, zodat zij ruime ervaring heeft in de behandeling van onder andere echtscheidingen en omgangskwesties.

Vanaf begin 2013 is Bianca als advocaat verbonden aan LAW Advocaten (Lawyers At Work). Haar opgedane ervaring en kennis zet zij nu in bij LAW Advocaten om u van dienst te zijn.

Als advocate is Bianca altijd op zoek naar de meest praktische en snelle oplossing voor uw juridische problemen.  Dit betekent ondermeer een klantgerichte benadering van uw dossier, waarbij zij in overleg met u de nodige te nemen stappen zal uitzetten. Het  voeren van juridische procedures gaat zij daarbij niet uit de weg.

blom@law-amsterdam.nl